Strafrechtelijk verleden verzekering

Met een strafrechtelijk verleden of strafblad zijn er niet veel verzekeraars die u nog willen verzekeren.
Op de site strafrechtelijkverleden.nl kunt u in de meeste gevallen een verzekering afsluiten. Of dat nu voor de auto is of voor een woonhuis. Wij zoeken altijd naar oplossingen ook al bent u elders geweigerd!

Telefoonnummer 085-2100104 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Strafrechtelijk Verleden

Acceptatievragen:

Bij de 'normale' verzekeraars moet u onderstaande vragen beantwoorden om een verzekering te kunnen afsluiten.
Indien één of enkele vragen met JA moet beantwoorden dan is de kans op afwijzing door een verzekeraar zeer groot:
 

De acceptatievragen bij het afsluiten van een 'normale' verzekering luiden:

Bent u of is een andere verzekerd gedurende de laatste 8 jaar als verdachte of ter uitvoering van een opgelegde strafmaatregel, in aanraking geweest met politie of justitie in verband met:

A   wederrechtelijk verkregen of te verkrijgen voordeel, zoals diefstal, verduistering, bedrog, oplichting, valsheid in geschrifte of poging(en ) daartoe? JA  NEE
B   wederrechtelijk benadeling van anderen, zoals vernieling of beschadiging, mishandeling, afpersing en afdreiging of enig misdrijf gericht tegen de persoonlijke vrijheid of tegen het leven of poging(en) daartoe? JA  NEE
C   overtreding van de vuurwapenwet, de opiumwet of de wet economische delicten? JA  NEE


OPLOSSING

Heeft u 1 van de vragen met JA beantwoord? Of bent u om een andere reden geweigerd? Dan is de kans groot dat wij uw verzekering gaan onderbrengen bij een met ons samenwerkende verzekeraar: Rialto Verzekeringen.

Wilt u een verzekering afsluiten met een strafrechtelijk verleden?
Wilt u een offerte ontvangen of een verzekering afsluiten voor een: auto, bromfiets, brommobiel, bestelauto, inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid of een zakelijke verzekering? Neem dan contact met ons op.Wie zijn wij?
Wij zijn agent van Rialto Verzekeringen en mogen bemiddelen in verzekeringen. Wij kunnen u helpen uw auto, inboedel, woonhuis of ander bezit te verzekeren. Ook al bent u afgewezen door een andere verzekeraar. Wij verzorgen voor u de offerte van Rialto. Wilt u meer weten over onze dienstverlening kijk dan op onze dienstenwijzer. Wij adviseren u deze te lezen zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten ( AFM ) onder nummer 12043813 om te mogen te bemiddelen bij de totstandkoming van verzekeringscontracten. Wij zijn ook aangesloten bij het Klachteninstituut KiFiD. Wij zijn adviesvrij, dat wil zeggen dat wij niet in eigendom zijn van enig verzekeraar en vrij zijn in de keuze van verzekeraar. Wij werken op basis van provisie. U hoeft dus niet bang te zijn dat u onverwachte kosten krijgt bij bijvoorbeeld een schadegeval of bij eventuele vragen die u aan ons stelt.

Rialto verzekeringen
Rialto verzekeringen is tot stand gekomen uit een pool van verzekeraars. Bij deze pool van verzekeraars kunnen mensen zich verzekeren waar andere verzekeraars deze moeilijke gevallen niet wensen te accepteren. Deze verzekeraars zijn gewone normale verzekeraars die met elkaar hebben afgesproken dat iedereen de mogelijkheid moet worden geboden om bijvoorbeeld een (auto)verzekering af te sluiten. Rialto verzekeringen zal in de volksmond ook wel eens ten onrechte Realto of Reauto worden genoemd. Maar de juiste benaming van deze verzekeraar is Rialto Verzekeringen. Vroeger was de naam Terminus. Deze naam klonk te negatief waarna hebben ze deze hebben gewijzigd naar Rialto Verzekeringen. Interesse in een Rialto verzekering? Bel. 085 2100 104

Contactgegevens Strafrechtelijkverleden.nl:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag