Stichting CIS
Strafrechtelijk verleden

Vraagt u een nieuwe verzekering aan of dient u een schadeclaim in? De verzekeraar zal eerst een controle via de CIS databank doen. Stichting CIS doet het beheer van deze gegevens. Iedereen kan met CIS te maken krijgen. Wanneer er een melding op uw naam staat, omdat u een strafblad heeft en in aanraking met politie of justitie bent gekomen, dan zullen reguliere verzekeraars uw verzekering( -en ) niet accepteren. De oplossing hiervoor vindt u via ons. Wij zijn tussenpersoon van de Vereende. 

 Bij Stichting CIS staan de volgende meldingen van iemand opgeslagen:

Heeft u een CIS registratie en wilt u een verzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een verzekering afsluiten voor ( een ): auto, bromfiets, brommobiel, bestelauto, inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid of zakelijke doeleinden? Neem dan contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Een verzekering afsluiten met een CIS registratie
Ook met een CIS registratie kunt u een verzekering bij ons aanvragen en afsluiten. Dit gaat gemakkelijk en snel. Voor iedere verzekeringen kunnen wij u een oplossing bieden. Vaak dezelfde dag nog,

Uw CIS registratie inzien
U heeft het recht om te weten wat voor gegevens van u geregistreerd staan. Als u wilt weten wat er bij Stichting CIS geadministreerd staat, dan kunt u deze hier opvragen door middel van dit inzageformulier.

Stichting Centraal Informatie Systeem
Het systeem vertrouwelijke mededelingen en malusregistratie, ook wel de 'zwarte lijst'genoemd. Op deze lijst staan gegevens van personen die door een verzekeraar geweigerd of opgezegd zijn. Ook wanneer men een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft gehad. Ook mensen die negatieve schadevrije jaren ( maluspositie ) hebben en wiens verzekering is beĆ«indigd/geschorst staan op de lijst. Het systeem wordt bijgehouden door Stichting Centraal Informatie Systeem voor in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen ( CIS ). Alleen de verzekeraars ( de tussenpersonen dus niet ) kunnen een registratie invoeren of verwijderen. De gegevens blijven een aantal jaar staan. De duur van registraties varieert van 15 maanden tot 8 jaar. Bij alle aanvragen wordt de CIS databank door verzekeraars geraadpleegd.  Iemand die bij Stichting CIS geregistreerd staat wordt door reguliere verzekeraars vrijwel altijd geweigerd.Via ons kunt u uw verzekering( -en ) gelukkig alsnog afsluiten.

Schademelding(-en):
In de databank van CIS worden alle schademeldingen ( claims ), die bij verzekeraars en gevolmachtigd agenten worden ontvangen, opgenomen Hierbij is de schuldvraag niet van belang. Van iedere claim worden alleen de feitelijke gegevens en de persoonsgegevens van alle betrokkenen vastgelegd.


Contactgegevens Strafrechtelijk verleden

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Verzekeringen afsluiten met een strafrechtelijk verleden: