Strafrechtelijk verleden
Verzekering afsluiten

Met een strafrechtelijk verleden kunt u bij ons voor vrijwel alle risico's een verzekering aanvragen. Ondanks het strafrechtelijk verleden bieden wij verzekeringen aan voor de auto, bestelauto, inboedel, scooter, bromfiets, woonhuis, aansprakelijkheid of voor andere particuliere en zakelijke verzekeringen.

Verzekeren met een strafrechtelijk verleden

Bij een 'gewone' verzekeraar dient u onderstaande vragen te beantwoorden om een verzekering af te sluiten. Indien één of enkele vragen met JA moet beantwoorden dan is de kans op een afwijzing door een 'reguliere' verzekeraar zeer groot:

De acceptatievragen bij het afsluiten van een 'gewone' verzekering luiden:

Bent u of is een andere verzekerd gedurende de laatste 8 jaar als verdachte of ter uitvoering van een opgelegde strafmaatregel, in aanraking geweest met politie of justitie in verband met:

A   wederrechtelijk verkregen of te verkrijgen voordeel, zoals diefstal, verduistering, bedrog, oplichting, valsheid in geschrifte of poging(en ) daartoe? JA / NEE
B   wederrechtelijk benadeling van anderen, zoals vernieling of beschadiging, mishandeling, afpersing en afdreiging of enig misdrijf gericht tegen de persoonlijke vrijheid of tegen het leven of poging(en) daartoe? JA / NEE
C   overtreding van de vuurwapenwet, de opiumwet of de wet economische delicten? 
JA / NEE

Heeft u één van de vragen met JA beantwoord? Of bent u om een andere reden geweigerd? Dan is de kans groot dat wij, met uw toestemming, de verzekering( -en ) gaan onderbrengen bij de met ons samenwerkende verzekeraar: De Vereende. Wanneer u bij een reguliere maatschappij niet geaccepteerd wordt is de Vereende nog de enige mogelijkheid om uw risico's onder te brengen.

Verzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een verzekering afsluiten voor ( een ): auto, bromfiets, brommobiel, bestelauto, inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid of zakelijke doeleinden? Neem dan contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Wie zijn wij?
Wij zijn een tussenpersoon van de Vereende en bemiddelen in schadeverzekeringen. Wij helpen u uw auto, inboedel, woonhuis of ander bezit te verzekeren. Ook wanneer u op basis van een strafrechtelijk verleden bent afgewezen door een andere verzekeraar. Wij verzorgen voor u de offerte van de Vereende en blijven, tijdens de looptijd van uw verzekering( -en ), uw aanspreekpunt.

De Vereende
De Vereende is tot stand gekomen uit een pool van verzekeraars. Bij deze pool van verzekeraars kunnen mensen zich verzekeren, waar andere verzekeraars deze 'bijzondere risico's' niet wensen te accepteren. De pool bestaat uit reguliere verzekeraars die met elkaar zijn overeengekomen dat iedereen de mogelijkheid moet worden geboden om bijvoorbeeld een ( auto- )verzekering af te sluiten. Vroeger heette de Vereende: Rialto Verzekeringen. Daarvoor was de naam Terminus. Heeft u in interesse in een verzekering van de Vereende? Bel. 085 2100 104.

Polisvoorwaarden Vereende verzekeringen downloaden:
Algemene polisvoorwaarden de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden inboedelverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden motorrijtuigverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden schadeverzekering inzittenden de Vereende Verzekeringen.pdf

Polisvoorwaarden woonhuisverzekering de Vereende Verzekeringen.pdf


Contactgegevens Strafrechtelijk verleden

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Verzekeringen afsluiten met een strafrechtelijk verleden: