De Vereende verzekeringen
Strafrechtelijk verleden

Zoekt u een verzekering, omdat u -vanwege uw strafrechtelijk verleden- nergens terecht kunt? U hoeft niet langer te zoeken. Wij brengen uw verzekering( -en ) voor u onder bij de Vereende Verzekeringen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Verzekering afsluiten?
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een verzekering afsluiten voor ( een ): auto, bromfiets, brommobiel, bestelauto, inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid of zakelijke doeleinden? Neem dan contact met ons op.
Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of u neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00

Contactformulier


Veel gestelde vragen over verzekeringen van de Vereende

Met wie neem ik contact op voor een Vereende verzekering?
U benadert ons voor een offerte, wij kunnen de verzekering vaak dezelfde dag nog voor u in orde maken.
U neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00.

Wat kost een autoverzekering bij de Vereende?
De hoogte van de premie is niet iets wat vooraf vast staat. Dit is afhankelijk van het soort auto, maar ook van uw schade- en betalingsverleden bijvoorbeeld. Vanzelfsprekend kan een eventuele melding bij Stichting CIS ook van invloed zijn. Bij ontvangst van de offerte wordt de, door de Vereende berekende, premie kenbaar gemaakt. De premie zal hoger zijn dan de premie bij reguliere verzekeringsmaatschappijen. Dit, omdat de Vereende de enige maatschappij is waar u uw risico's onder kunt brengen.

Kan iedereen bij de Vereende verzekeren?
Uiteraard. Ook wanneer u geroyeerd bent wegens wanbetaling of fraude heeft gepleegd. Let wel: de Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's en/of mensen die moeite hebben om zich elders te verzekeren. De premie voor een autoverzekering bij De Vereende ligt hoger dan bij reguliere verzekeraars.

Hoe vraag ik een verzekering aan bij de Vereende?
Voor het aanvragen van een verzekering bij De Vereende kunt u met ons contact opnemen. Wij maken direct een offerte voor u op. Indien u akkoord gaat met de premieopgave kan, na betaling van de premie, kosten, assurantiebelasting en eventueel een waarborgsom, de verzekering ingaan. Wij bevestigen de dekking aan u,

Hoe gaat de eerste betaling aan de Vereende?
Nadat wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen sturen wij u deze, tezamen met een iDEAL betaallink, toe. Deze klikt u aan en u selecteert uw bank. Vervolgens maakt u de gelden aan ons over. Wij krijgen direct bericht van uw betaling. Vervolgens zullen wij de bevestiging van dekking per e-mail aan u verzenden, mits de betaling tijdens kantoortijden is voldaan. Wij werken ook op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. De polisbescheiden ontvangt u enkele dagen later per post.

Wanneer start mijn verzekering bij de Vereende?
Pas zodra wij u een bevestiging hebben verzonden.

Waarin verschilt De Vereende van andere maatschappijen?
De Vereende verzekert bijzondere risico's en/of mensen die moeite hebben om zich elders te verzekeren. In tegenstelling tot reguliere verzekeraars hanteert De Vereende ruimere acceptatienormen. Er is echter wel een aantal bijzonderheden waar u rekening mee dient te houden: De Vereende verleent geen voorlopige dekking. De eerste betaling dient via iDEAL te allen tijde vooruit voldaan te worden.

In de meeste gevallen dient er een waarborgsom betaald te worden. Deze waarborgsoms bedraagt voor de meeste motorrijtuigen € 268,-. Wanneer u de verzekering zou royeren en u de premies altijd netjes heeft voldaan, dan ontvangt u de waarborgsom retour. De Vereende verzekeringen heeft geen acceptatieplicht.

Ik heb voor maandbetaling gekozen. Moet ik dan evengoed drie maanden vooruit betalen?
Bij de Vereende moet u de eerste drie maanden premie middels vooruitbetaling voldoen. Dat gaat via IDEAL. Over drie maanden zal de incasso verder per maand verlopen.

Kan ik bij jullie verzekeren als ik een rijontzegging heb gehad?
Uiteraard. Ook wanneer u een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft gehad kunt u bij ons, voor elk motorrijtuig, een offerte opvragen.

Ik sta geregistreerd bij Stichting CIS met een vermelding.
Geen enkel probleem. In de database van Stichting CIS worden gegevens bijgehouden over bijvoorbeeld claimgedrag, rijontzegging of andere bijzondere vermeldingen. U kunt voor elke verzekering een offerte bij ons opvragen.

Waarom is er premieverschil in vergelijking met andere verzekeringsmaatschappijen?
De Vereende hanteert geen vaste premietarieven. Elke verzekeringsaanvraag wordt individueel beoordeeld, elke aanvrager krijgt van ons een offerte op maat.

In sommige gevallen hoeft u helemaal niet bij de Vereende te worden ondergebracht. Toch horen we vaak van klanten die ons bellen dat de Vereende, als enige maatschappij, een oplossing voor hun probleem zou kunnen bieden. Soms is dat ook onvermijdelijk. Maar soms hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Daarom komen we graag eerst met u in gesprek. Dan zoeken we samen naar de oplossing. Neem contact met ons op op telefoonnummer 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Download polisvoorwaarden van de Vereende verzekeringen

Algemene polisvoorwaarden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Autoverzekering de Vereende Verzekeringen 

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Rechtsbijstand Auto de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Inboedelverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Woonhuisverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Aansprakelijkheid de Vereende Verzekeringen

Contactgegevens Strafrechtelijk verleden

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Vereende verzekeringen afsluiten met een strafrechtelijk verleden: